PONIEDZIAŁEK
06.05
I danie: Zupa ogórkowa na wywarze mięsno warzywnym zabielana śmietaną
II danie: Placki z jabłkami, kompot wieloowocowy
WTOREK
07.05
I danie: Zupa pomidorowa z ryżem na wywarze mięsno warzywnym zabielana śmietaną
II danie: Filet z kurczaka, ziemniaki, surówka z białej kapusty z koperkiem, kompot owocowy
ŚRODA
08.05
I danie: Kapuśniak na wywarze mięsno warzywnym
II danie: Pieczonki, kefir
CZWARTEK
09.05
I danie: Zupa jarzynowa na wywarze mięsno warzywnym zabielana śmietaną
II danie: Kasza, karczek duszony, surówka z czerwonej kapusty, kompot owocowy
PIĄTEK
10.05
I danie: Zupa koperkowa na wywarze mięsno warzywnym z zacierką zabielana śmietaną
II danie: Ryba, ziemniaki, sałata, kompot